У Криму лунають вибухи на аеродромі Бельбек біля Севастополя
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму лунають вибухи на аеродромі Бельбек біля Севастополя

У Криму лунають вибухи на аеродромі Бельбек біля Севастополя
Джерело:  online.ua

Вдруге за вечір 18 серпня мешканці окупованого Криму повідомляють про вибухи на півострові. Вперше вони заявили, що чули потужні вибухи біля Кримського мосту, а тепер кажуть про російський військовий аеродром Бельбек, який знаходиться поблизу Севастополя.

Джерело: "24 Канал", кримські телеграм-канали

У Криму прогриміли вибухи на аеродромі росіян Бельбек

В окупованому Криму ввечері 18 серпня знову лунають вибухи. Цього разу – на військовому аеродромі Бельбек. Офіційних підтверджень поки немає, однак у мережі з'являється все більше повідомлень про вибухи, - розповідають журналісти.

За словами місцевих мешканців, вони чули гучні звуки з боку аеродрому. Кажуть, що це точно не салюти, оскільки у них тремтіли вікна.

Фото - скриншот

Окрім того, після цього пролунали сирени. Також до місця вибухів прямують машини "МНС".

Згодом в чатах Севастополя з'явились повідомлення про повторні вибухи.

Фото - скриншот

Що важливо розуміти, аеродром Бельбек знаходиться під Севастополем. Після окупації Криму росією помістила на ньому 38 винищувальний авіаційний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-ї армії ВПС і ППО.

Що відомо про вибухи біля Кримського мосту

Ввечері 18 серпня мешканці Керчі, що в окупованому Криму, у соціальних мережах масово почали повідомляти про гучні вибухи. За їхніми словами, вибухи лунали біля Кримського мосту. В небі бачали ракети. Згодом окупанти заявили, що це працювала ППО. Коментарів від ЗСУ досі не було.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?