У Криму пролунали вибухи і почалася масштабна пожежа — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму пролунали вибухи і почалася масштабна пожежа — відео

У Криму пролунали вибухи і почалася масштабна пожежа — відео
Джерело:  online.ua

У четвер ввечері, 6 квітня, під Сімферополем почалась масштабна пожежа. Місцеві жителі повідомляють про вибухи.

Джерело: росЗМІ

Під Сімферополем масштабна пожежа з вибухами

Останнім часом у тимчасово окуповано Криму почастішали вибухи та пожежі.

Місцеві жителі повідомляють, що пожежа нібито відбуваються "на птахофабриці" під Сімферополем. З того ж району чути звуки вибухів.

Рятувальники повідомили російським ЗМІ, що пожежу локалізовано на площі 400 квадратних метрів. Постраждалих немає.

Росіяни налякані атаками дронів в Криму

Ексголова Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк заявив, що атаки дронів на тимчасово окупований Крим мають прямі наслідки.

Росія каже, що це українські атаки дронів. Насправді це не атаки, а тренування по обходженню тих перепон, які створює Росія для того, щоб ці атаки дронів не були успішні. От коли ми повністю налаштуємо, то вони дійсно побачать, що таке атаки дронів, — розповів колишній керівник ГУР МОУ.

За словами Кондратюка, зараз у росіян переполох і страх через вибухи в Криму. Тому більшість своїх кораблів РФ вивела в Новоросійськ, тобто вони вже не дислокуються в Севастополі.

Кондратюк також нагадав про нещодавню заяву Клінтона.

Вона така моральна заява. Я хочу сказати, що сьогодні ми відчуваємо, що визнання України як нації вже відбувається вдруге. Вперше на початку війни, коли захід почав давати зброю Україні для захисту себе як нації. Вони зрозуміли, що ми боремося, ми захищаємось і це дуже важливо. І другий етап визнання як нації – це заява Клінтона, бо я назвав би її покаянням за свої минулі помилки, — додав Кондратюк.

Ексголова Служби зовнішньої розвідки України вважає, що Клінтон відкрито визнав помилкою переконання України відмовитися від ядерної зброї.

Я вважаю, що це буде не перше покаяння, а можливо будуть й визнання інших своїх помилок.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?