У Криму пролунали вибухи. Ймовірно, уражено радіолокаційні станції на мисі Тарханкут
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму пролунали вибухи. Ймовірно, уражено радіолокаційні станції на мисі Тарханкут

У Криму пролунали вибухи. Ймовірно, уражено радіолокаційні станції на мисі Тарханкут
Джерело:  online.ua

23 серпня у Криму поблизу Оленівки пролунали вибухи. Повідомляється про ураження російського військового об’єкта на мисі Тарханкут.

Джерело: Телеграм-канал Крымский ветер, Петро Андрющенко

У Криму пролунали вибухи

Радник мера Маріуполя повідомив, що у Криму уражено береговий ракетний протикорабельний комплекс (БРПК) Бастіон.

Він є одним з носіїв ракети Онікс, якими росіяни наносять удари по Україні. Також пошкоджені радіолокаційні станції. Всього було 7 вибухів, - написав він

Місцеві Телеграм-канали пишуть, що попередньо, на Тарханкуті вражена станція радіолокації 48Я6-К1 "Підліт".

Дана трикоординатна РЛС призначена для виявлення повітряних цілей на малих та гранично малих висотах у складній завадній обстановці. Вона видавала цілевказівки для російських ЗРК - З-300, З-400 і т.д.

Буданов анонсував неприємності для окупантів в Криму

22 серпня начальник ГУР Кирило Буданов анонсував, що "скоро" український народ "побачить", як на території тимчасово окупованого Росією Криму знищують загарбників.

Про це він сказав на центральній площі деокупованого Ірпеня, де напередодні Кримської платформи перед мерією підняли кримськотатарський прапор.

Говорячи про деокупацію півострова, Буданов сказав, що "є, на жаль, люди, які цього дуже бояться, але є і багато людей, які чекають".

І треба дати їм упевненість у тому, що їхні надії не марні. Ось для того ми й маємо проводити такі заходи, як Кримська платформа, заходи, скажімо так, з рухом опору на тимчасово окупованих територіях. Просто знищувати окупантів у нашому Криму. , в принципі, ви бачите, і днями ще побачите, – сказав він.

Читайте також:

  • У Криму пролунали вибухи. Рух по Кримському мосту зупинено

  • Данілов описав найімовірніший сценарій звільнення Криму

  • Буданов анонсував "сюрпризи" для російських окупантів у Криму

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?