У Курську пролунали вибухи в районі військового аеродрому армії РФ
Категорія
Події
Дата публікації

У Курську пролунали вибухи в районі військового аеродрому армії РФ

У Курську пролунали вибухи в районі військового аеродрому армії РФ
Джерело:  online.ua

Російські Telegram-канали повідомили про серію вибухів протягом ночі в російському Курську, поблизу військового аеродрому армії РФ. 

Джерело: російські Telegram-канали

Що відомо про вибухи у Курську 

Зокрема, за інформацією користувачів Telegram-каналів, поблизу аеродрома пролунало кілька "хлопків".

Судячи з викладених у мережі відеокадрів, вибухи стались в районі 3:30 ночі.

Підписники надсилають відео гучних звуків з домофонів у залізничному районі. Повідомляють, що "хлопків" було кілька, - йдеться уповідомленні Telegram-каналу Курский бомондъ.

При цьому в коментарях під відео росіяни губляться у здогадах, що саме сталося. Більшість схиляються до версії, що у районі аеродрому спрацювала ППО.

Нагадаємо що на східній околиці Курська розташовано аеродром "Халіно". З початку повномасштабної війни росіяни закрили його для цивільних польотів. На аеродромі базують російські винищувачі, які бомблять Україну.

Між тим керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що протягом 24 грудня українські військові вразили 4 пункти управління окупаційної армії РФ на Луганщині.

Протягом 24 грудня Сили оборони відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Новоселівського, Площанки та Червонопопівки. На Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах Новоселівського, Стельмахівки і М’ясожарівки. На Лиманському напрямку під вогневе ураження потрапили Макіївка, Площанка, Червонопопівка та Діброва, - підкреслив Гайдай.

За даними Гайдая, українська авіація протягом минулої доби завдала 4 удари по районах зосередження загарбників.

Підрозділи ж ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили противника, зенітний ракетний комплекс С-300 та ще 3 важливі об’єкти окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?