ЗСУ повідомляють про нові втрати армії РФ у районі Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ повідомляють про нові втрати армії РФ у районі Бахмута

ЗСУ повідомляють про нові втрати армії РФ у районі Бахмута
Джерело:  online.ua

Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий офіційно підтвердив, що протягом поточної доби на Бахмутському напрямку наші бійці зафіксували 225 ворожих ударів і понад 28 боєзіткнень. Окрім того, вдалося дізнатися, що російські загарбники втратили понад 90 осіб вбитими і 100 – пораненими солдатами.

Джерело: національний телемарафон "Єдині новини"

Армія РФ продовжує масово втрачати своїх солдат біля Бахмута

Ворог постійно намагається прорвати нашу оборону в районі Бахмута. Цієї доби ворог наносив 225 ударів з різного типу артилерії, танків, реактивних систем залпового вогню, [сталося] більше 28 боєзіткнень. Ворог втратив більше 90 людей вбитими й більше 100 пораненими тільки в боях на Бахмутському напрямку, - розповідає Сергій Череватий.

Він також звернув увагу на те, що армія Російської Федерації в районі Бахмута не може прорвати українську оборону та продовжує масово втрачати своїх солдат.

За словами Череватого, в районі Авдіївки та Вугледара наразі майже така сама інтенсивність боїв.

Це другий за напругою напрямок нашого українського Донбасу, де ворог, застосовуючи всі засоби, намагається прорватися і також системно несе втрати і не здатен це зробити, - наголосив речник Східного угруповання військ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?