У Литві зібрали гроші на другий морський дрон для України з назвою "PEACE Да"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Литві зібрали гроші на другий морський дрон для України з назвою "PEACE Да"

У Литві зібрали гроші на другий морський дрон для України з назвою "PEACE Да"
Джерело:  online.ua

У Литві успішно зібрали кошти уже на другий морський безпілотник для України, який отримав символічну назву "Yes to peace" ("Так миру") або "PEACE Да". Окрім того, за словами литовського журналіста Андрюса Тапінаса, збір на третій дрон для Збройних Сил України – у процесі.

Джерело: Твіттер-сторінка Андрюса Тапінаса, який раніше збирав кошти на дрон Bayraktar для України

Литва продовжує збирати кошти на військову допомогу для ЗСУ

Литовці в ударі. Після надання Україні морського безпілотника "PEACE Дец" ми зібрали ще 250 тис. доларів на другий під назвою "Yes to peace" ("Так миру") або "PEACE Да" ("PEACE Да"), - розповідає литовський журналіст.

За його словами, Литва також встигла зібрати уже 40 тисяч євро на третій - "Герцог миру" ("PEACE Дюк").

Це буде найкраще тріо з часів 3-х тенорів, - з гумором зазначив Андрюс Тапінас.

Якк= уже згадувалося раніше, нещодавно литовці купили для України морський безпілотник на зібрані раніше 250 тисяч доларів і обрали йому промовисту назву.

Це офіційно. Литовці купили для України морський безпілотник за 250 000 доларв і, набравши приголомшливі 12 000 голосів лише за кілька годин, назвали його "PEACE Дец, - розповідав тоді Тапінас.

Раніше очільник Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров підтвердив, що гроші, які зібрали у Литві, передадуть через фандрейзингову платформу United24, а литовці самі оберуть ім’я дрону, який профінансували.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?