У Лондоні біля посольства РФ намалювали великий прапор України — фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Лондоні біля посольства РФ намалювали великий прапор України — фото

У Лондоні біля посольства РФ намалювали великий прапор України — фото
Джерело:  online.ua

Вранці 23 лютого група активістів Led by Donkeys пофарбували вулицю біля посольства Росії у центрі Лондона у кольори прапора України. Згодом чотирьох активістів заарештували.

Джерело: My London

Перед посольством РФ у Лондоні намалювали величезний прапор України

Вулицю Бейсуотер-роу в Кенсінгтоні залили синьо-жовтими кольорами.

Повідомляється, що поліція заарештувала чотирьох людей, троє чоловіків і одну жінку. Їх підозрюють у скоєнні злочину та перешкоджанні автомагістралі. Наразі поліція з'ясовує деталі події.

Група активістів Led by Donkeys заявила, що акція покликана нагадати про річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Завтра буде перша річниця імперіалістичного вторгнення Путіна в Україну. Всупереч тому, що стверджує російський диктатор і його апологети, Україна є незалежною державою і народом, який має повне право на самовизначення. Наявність великого українського прапора біля його посольства в Лондоні нагадає йому про це, - заявили активісти.

Для створення прапора було використано по 170 літрів синьої та жовтої фарби, яку розлили на проїжджій частині. Потім автомобілі рознесли цю фарбу по дорозі.

Активісти додали, що це фарба високого стандарту, нетоксична, без розчинників, екологічна, швидковисихаюча, призначена для виготовлення дорожнього мистецтва».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?