У Львові та Вінниці пролунали потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові та Вінниці пролунали потужні вибухи

У Львові та Вінниці пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Під час чергової ракетної атаки кремлівської армії по Україні масштабні вибухи пролунали у Львові та Вінниці.

Джерело: інформація від представників міської влади

Що відомо про вибухи у Львові та Вінниці 

У Львові пролунав потужний вибух після чого знову почались перебої із електропостачанням.

За словами мера Львова Андрія Садового, у місті частково зникло світло та зв'язок.

За інформацією керівника Львівської ОВА Максима Козицького, ворожі ракети поцілили у об'єкт критичної енергетичної інфраструктури на території регіону.

Попередньо: удар по об‘єкту енергетики у Львівській області. Залишайтеся в укриттях! Не поширюйте фото, відео та чуток, - зазначив Козицький.

За попередньою інформацією, у напрямку Львова кремлівська армія випустила ще одну ракету.

Також повідомляється про щонайменше 2 вибухи у Вінниці.

Між тим представники компанії ДТЕК вже спланували графік систематичних відключень світла у Києві та області і на Хмельниччині.

Доповнені графіки погодинних відключень світла сформовані станом на 10:30 ранку 11 жовтня.

У поточній складній ситуації для вашого комфорту ми розділили всі адреси міста на 3 черги і будемо обмежувати постачання світла почергово. Ми публікуємо графіки аби ви могли заздалегідь спланувати використання електроприладів, - зазначають представники компанії.

Йдеться про такі черги:

  • 1 черга – з 8:00 до 12:00 та з 20:00 до 24:00

  • 2 черга – з 12:00 до 16:00

  • 3 черга - з 16:00 до 20:00.

Станом на 10.30 ранку, кажуть в компанії, цей графік ще не був застосований.

Графік буде застосований тільки у разі, якщо у державної енергокомпанії НЕК Укренерго виникне потреба збалансувати енергосистему. Наразі є технічні збої в роботі сайту ДТЕК Київські електромережі, компанія активно працює над їх усуненням. Найближчим часом графіки також будуть доступні на головній сторінці сайту і оновлюватимуться щоденно.Просимо всіх бути заощадливими та обмежити використання електричних приладів з 07.00 до 11.00 та з 17.00 до 22.00, - зазначають представники компанії.

У Хмельницькому районі та частині міста Хмельницького планують віялові відключення електропостачання. Електрику вимикатимуть на 2 години за графіком.

Керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій зазначив, що 10 жовтня внаслідок влучання ракет було пошкоджено електропідстанцію, що призвело до відключення електропостачання міста Хмельницького та сіл Хмельницької територіальної громади.

Станом на 8.00 год електропостачання відновлено на 100%, однак задля забезпечення стабільної роботи енергосистеми та недопущення аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури енергетики змушені будуть здійснювати віялові відключення споживачів по Хмельницькому району та обласному центру (мікрорайони: Дальні Гречани та Південно-Західний), - наголошує очільник ОВА.

За його словами, електропостачання вимикатимуть на 2 години для 15% споживачів відповідно до графіку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?