У Маріуполі робітникам перестали виплачувати зарплати — радник мера Андрющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі робітникам перестали виплачувати зарплати — радник мера Андрющенко

У Маріуполі робітникам перестали виплачувати зарплати — радник мера Андрющенко
Джерело:  online.ua

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що в окупованому росіянами місті перестали виплачувати заробітну плату робітникам. Підрядники зникають одразу після виконання робіт.

Джерело: Петро Андрющенко

У Маріуполі перестали виплачувати заробітну плату

Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя розкрив деталі життя у окупованому місті.

Він розповів, що робітники все не можуть дочекатися виплати їм заробітної плати, а підрядники зникають у невідомому напрямку, коли приходить час платити.

Андрющенко публікує скарги робітників, де вони жаліються спочатку на затримки, а потім і на повну відсутність грошової винагороди за виконану роботу.

Хочу поскаржитися на будівельну компанію, яка ремонтувала Купол, дуже багато людей кинули на зарплату, вже 8-й місяць як ми розпочали роботу, і виконали її, коли питання заплатять, просто вже навіть обіцянок немає! – пише мешканець Маріуполя.

Міськводоканал вкотре залишив своїх працівників без зарплати. За квітень зарплату не виплачено, годують "сніданками". Мало того, що платять мінімалку, то й ту під час не виплачують. Коли це припиниться? – йдеться у скарзі.

Причини таких затримок виплат мешканцям міста не пояснюються.

У Маріуполі зафіксовано гострий дефіцит води

Тимчасово окуповане місто Маріуполь чекає нова проблема з питною водою.

Влітку її не вистачить навіть для мінімального забезпечення людей.

Андрющенко розповів, що задля розв’язання проблеми російські окупанти вирішили остаточно знищити екологію навколо Маріуполя.

За його словами, окупанти нібито знайшли документи проєкту міської ради щодо нового водоводу та вирішили його реалізувати. У них йшлося про водоочисний завод та побудову фактично водозабору з двох водосховищ – Старого Криму та Павлопільського. Андрющенко розповів, що росіяни вирішили поєднати ці водосховища.

Він повідомив, що якщо окупанти це зроблять, то просто вб’ють одночасно два водосховища та всю флору навколо міста остаточно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?