У мережі показали фото нової дівчини Леонардо Ді Капріо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі показали фото нової дівчини Леонардо Ді Капріо

У мережі показали фото нової дівчини Леонардо Ді Капріо
Джерело:  online.ua

Увесь Голлівуд уже декілька десятиліть поспіль спостерігає за особистим життям всесвітньо відомо актора Леонарда Ді Капріо. Цього разу увагу до себе привернула нова кохана зірки — італійська модель Вітторія Черетті.

Джерело: Daily Mail

Як виглядає нова дівчина Леонардо Ді Капріо — фото

Згідно з даними британських журналістів, декілька тижнів тому актора та модель помітили у терміналі приватних літаків, де збираються найбагатші та найвідоміші мандрівники.

Цілком можливо, що вони прибули у компанії ще двох невідомих осіб. На виході Лео та Вітторія розділися – жінка вийшла через парадний вихід, а чоловік – через чорний.

Вітторія Черетті (фото - instagram.com)

Не можна також не згадати про те, що нещодавно Ді Капріо та Черетті помічали у Санта-Барбарі на прогулянці з морозивом.

Як повідомляють папараці, закохані спокійно крокувала стежками кафе, а Лео одягнув маску. Цілком ймовірно, у такий спосіб він хотів приховати своє обличчя.

Де Ді Капріо міг познайомитися з Черетті

Журналісти звертають увагу на те, що Вітторія Черетті – це дуже відома італійська модель, обличчя якої прикрашає обкладинки багатьох світових видань.

3 роки тому 25-річна дівчина одружилася з діджеєм Маттео Міллері, якого називала "коханням усього життя", однак нещодавно вони розлучилися.

Вітторія Черетті (фото - instagram.com)

За попередніми даними, Лео та Вітторія могла познайомитися на наприкінці травня на Каннському фестивалі, де актор презентував стрічку "Вбивці місячної квітки".

Не можна також не згадати про те, що голлівудський актор завжди зустрічається з вкрай юними дівчатами й чомусь ігнорує своїх ровесниць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?