Warner Bros відклав випуск фільмів "Дюна" та "Володар Перснів" — відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Warner Bros відклав випуск фільмів "Дюна" та "Володар Перснів" — відома причина

Warner Bros відклав випуск фільмів "Дюна" та "Володар Перснів" — відома причина
Джерело:  online.ua

Всесвітньо американська компанія Warner Bros змушена була відкласти випуск двох довгоочікуваних фільмів – "Дюна: Частина Друга" та "Володар Перснів". За словами представників голлівудської студії, це рішення пов'язане зі страйком акторів, який призвів до того, що зірки цих стрічок не можуть брати участь у рекламних заходах, присвячених прем'єрі цих стрічок.

Джерело: "24 Канал"

У Warner Bros виникли проблеми з випуском фільмів

Згідно з останніми даними, прем'єра стрічки "Дюна: Частина Друга" повинна була відбутися в листопаді поточного року, однак вирішили перенести на березень 2024 року.

Окрім того, повідомляється, що "Володар Перснів", запланований на квітень 2024 року, вийде в прокат у грудні 2024 року.

За словами іноземних фахівців, це рішення може спровокувати вкрай негативні наслідки для мереж кінотеатрів, які роблять все можливе, щоб відновити свою діяльність після пандемії коронавірусу та довготривалого карантину.

Що важливо розуміти, цей рік був вкрай важким для кінопрокату, і кількість глядачів була нижчою порівняно з показниками до пандемії.

Випуск фільму "Оппенгеймер" цього літа також не зміг повністю компенсувати втрати. Серед інших важливих фільмів, запланованих на 2023 рік, варто відзначити продовження "Марвел" від компанії Walt Disney, приквел до "Голодних Ігор" від Lionsgate та стрічку "Вонка" від Warner Bros.

Які фільми та серіали змушені були перенести через страйк у Голлівуді

Як уже згадувалося раніше, голлівудські актори оголосили страйк у п'ятницю, 14 липня, після того, як перемовини між їхньою профспілкою та кіностудіями не досягли своєї основної мети.

На тлі цього конфлікту змушені були перенести ще й такі фільми та серіали:

  • трилер "Бідолахи" на 8 грудня 2023 року,

  • екшн "Дедпул 3" на початок травня 2024 року,

  • "Крейвен-мисливець" на 30 серпня 2024 року,

  • "Андор", що є частиною всесвіту "Зоряних війн" на серпень 2024 року,

  • "Мандалорець" на літо-осінь 2024 року,

  • "Останні з нас" варто очікувати не раніше 2025 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?