У мережі з'явилися зображення передньої панелі iPhone 14 Pro
Категорія
Технології
Дата публікації

У мережі з'явилися зображення передньої панелі iPhone 14 Pro

У мережі з'явилися зображення передньої панелі iPhone 14 Pro
Джерело:  online.ua

Ми вже деякий час чули, що Apple готовий відмовитися від так званого "чубчика" на екрані та зійти до дизайнерських тенденцій  Android. Зокрема, йдеться про нову модель iPhone 14 Pro, в якій отвір селфі-камери та інші компоненти Face ID збираються приховати під екраном.

Джерело:  PhoneArena

Схоже рішення щодо зовнішнього вигляду смартфону раніше прийняв Samsung, йдеться про модель Galaxy Z Fold 3 з її головним екраном. На цей раз селфі-камеру Apple не буде ховати під панеллю, оскільки подібне довело, що такому варіанту залишилося пройти ще кілька кіл, перш ніж він наздожене традиційні селфі-камери з відкритим об'єктивом.

У круглому отворі iPhone 14 Pro розташується Face ID – прямо під екраном, а у вирізі для камери може поміститися два модулі. Все це нагадує дизайн iPhone серії 13, зокрема, йдеться про надширококутний об'єктив. У медіа деталізують:

Таким чином, користувачі iPhone 14 зможуть помістити в кадр набагато більше людей, коли вони роблять селфі, а точність Face ID також може бути покращена.

Біометрична ідентифікація в iPhone 14 Pro

На жаль, ті, хто сподівався, що Apple оснастить деякі моделі iPhone 14 модулями Face ID і Touch ID, будуть розчаровані. За словами джерела видання, до панелі iPhone 14 Pro, не передбачено підекранного сканера відбитків пальців. Це вказує на те, що Apple, можливо, планує подвійний біометричний перехід для наступної версії iPhone.

У будь-якому випадку, ключовим висновком знову є те, що iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, швидше за все, змінять дизайн Apple у вирізі, до речі, вперше з моменту появи iPhone X.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, щоiPhone 14 позбавиться вирізу на екрані, та йдеться не про всі моделі. Таку новацію екрану отримають тільки старші моделі, Pro та Pro Max. Їх оснастять невеликим отвором для фронтальної камери, як це сьогодні реалізовано у більшості смартфонів Android.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?