У Міноборони розширили перелік військових із правом на додаткові виплати
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони розширили перелік військових із правом на додаткові виплати

Міністерство оборони України
Військові ЗСУ

У Міноборони України розширили перелік військовослужбовців, які матимуть право на отримання додаткових виплат. 

Хто з українських військовослужбовців зможе отримати додаткові виплати

У Міноборони зазначають, що виплати були збільшені військовослужбовцям, які отримали поранення, а також нструкторам навчальних центрів, строковикам та курсантам.

Підкреслюється, що додаткові 100 тис грн отримають бійці підрозділів ракетних військ, артилерії та сил ППО.

Таку ж суму отримають військовослужбовці, які здійснюють розмінування у районах ведення бойових дій.

До цього їм платили по 30 тис грн.

Також 50 тис грн отримають штабісти та представники командування, які здійснюють управління частинами та підрозділами, що ведуть бойові дії.

Доплати у 30 000 гривень будуть нараховані військовослужбовцям за виконання бойових завдань з розмінування поза районами ведення бойових дій. 

Вищезгадані виплати нараховуються з 29 вересня.

Що відомо про збільшення виплат пораненим та строковикам

Поранені військовослужбовці, які знаходяться у зоні бойових дій, але не можуть виконувати військові обов’язки, отримуватимуть додатково 20 тис 100 грн.

А інструктори учбових центрів отримуватимуть додатково від 15 до 30 тис грн, строковики - 6 тис грн, курсанти - 2 тис 350 грн. Ці виплати нараховуються з 1 червня.

Також у Міноборони зазначили, що виплати бійцям, які воюють на передньому краї, збережені на тому ж рівні - 100 тис гривень.

Це ж стосується військовослужбовців, які отримали поранення (контузію, травму, каліцтво), пов’язане із захистом батьківщини, та перебувають на стаціонарному лікуванні, а також сімей полонених та зниклих безвісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?