У Міноборони заявили про зміни в роботі ВЛК. Що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони заявили про зміни в роботі ВЛК. Що відомо

Міністерство оборони України
Міноборони України

В Міноборони України заявили про внесення змін у роботу військово-лікарських комісій, спрямовані на посилення оборонних спроможностей ЗСУ. 

Що відомо про зміни у роботі ВЛК

За словами заступниці глави Міноборони Наталії Калмикової, першочерговими пріоритетами змін для відомства є сфери військової медицини та управління особовим складом.

За її словами, в Міноборони планують переглянути підходи із метою посилення оборонних спроможностей українських військових.

Ми розраховуємо стати частиною позитивних змін. Наша задача зараз – під лідерством міністра оборони створювати впроваджувати зміни, щоб посилити обороноздатність країни

Калмикова зазначила, що наразі Збройні сили проходять процес реформування щоб кожен бажаючий міг без вагань долучитись до ЗСУ.

Що відомо про реформи у роботі ВЛК

Зараз проходять фінальні зовнішні погодження документи, які регулюють облік військовослужбовців. Військовослужбовець після ВЛК відбуває сам або у військову частину, або ТЦК та СП. А документи від ВЛК в електронному вигляді "ідуть" за ним. Це те швидке рішення, якого так потребують люди після поранення

На її думку, у процесі інтеграції військового у цивільне життя ветеран повинен знайти таке місце, де він розумітиме, що потрібен так само, як був потрібен на війні.

Йому необхідно знайти роботу та мати зайнятість або ж займатися підприємницькою діяльністю. За словами Калмикової, у Міноборони вже ведеться робота щодо створення можливостей для ветеранів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?