У Міноборони закликали не споживати неперевірену інформацію про наступ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони закликали не споживати неперевірену інформацію про наступ ЗСУ

У Міноборони закликали не споживати неперевірену інформацію про наступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр закликала українців не поширювати неперевірену інформацію про наступ ЗСУ, оскільки багато інформації про нібито звільнені населені пункти не відповідає дійсності.

Джерело: Ганна Маляр

Маляр закликала довіряти офіційним джерелам

Дякуємо всім небайдужим, але ми самі впораємось з психологічним тиском на ворога! Не треба писати про кожен тимчасово окупований населений пункт, що він вже наш, - написала Маляр.

Вона сказала, що зараз мережами шириться багато інформації про нібито звільнені населені пункти, яка не відповідає дійсності.

Серед таких «звільнених» трапляються населені пункти, які лише частково контролюються ЗСУ і там тривають бої, а є навіть такі, звільнення яких немає в планах на найближчі дні.

Маляр закликала не споживати неперевірену інформацію.

Коли можна говорити, що населений пункт наш? Коли населений пункт зачищений та правоохоронними органами здійснено стабілізаційні заходи. Тобто, якщо наші війська фізично зайшли в населений пункт, це ще не означає автоматично, що ми його контролюємо. Попереду ще можуть бути бої та чимало спеціальних заходів зі звільнення.

На прикладі Балаклії вона пояснила, що кілька днів тому було повідомлення, що війська зайшли у місто.

Але лише сьогодні остаточно встановили у місті контроль, провели всі необхідні заходи та підняли прапор – про що були повідомлення на ресурсах Міноборони та ЗСУ.

Тому вона закликала читати офіційні повідомлення Верховного головнокомандувача (Офіс президента), міністра оборони (Міністерство оборони), головнокомандувача (ЗСУ, Генштаб).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?