У Москві спалахнула пожежа на території військової частини та у Саратові підпалили військомат
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві спалахнула пожежа на території військової частини та у Саратові підпалили військомат

У Москві спалахнула пожежа на території військової частини та у Саратові підпалили військомат
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ та Telegram-канали заявляють про масштабну пожежу на території військової частини в Москві та також про загоряння у будівлі військомату в селі Івантєєвка Саратовської області.

Джерело: РосЗМІ; Telegram-канали

В РФ продовжують спалахувати масштабні пожежі на території військових об''єктів 

За інформацією Telegram-пабліка Baza та агентства новин "Москва", в столиці РФ спалахнула масштабна пожежа на території військової частини.

У повідомленні агентства "Москва" зазначається, що вогонь спалахнув у гаражних боксах, розташованих на території військової частини по вулиці 3-тої Соколиної гори.

Площа пожежі становила близько 200 квадратних метрів. До гасіння залучали близько десятка пожежних розрахунків. У російському МНС заявили, що постраждалих немає.

Також російські пабліки та ЗМІ повідомляють про пожежу в будівлі військового комісаріату в селі Івантєєвка Саратовської області.

Підпалити намагалися кабінет чергового на вулиці Кооперативній – там знайшли пластикову пляшку із залишками бензину і, імовірно, мастила.

Зазначається, що пожежу вдалося загасити до того, як вона перекинулася на інші приміщення, але сам кабінет сильно постраждав від вогню.

Між тим портали Е1 і TagilCity повідомляють про раптове скасування візиту кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна на найбільший танковий завод держави "Уралвагонзавод".

Це була б перша поїздка кремлівського диктатора на Урал з 2019 року. У місті перед його прибуттям проводилися репетиції кортежу.

Повідомляється, що Путін повинен був прилетіти в Єкатеринбург сьогодні, 23 грудня. Він планував провести урядову нараду і поспілкуватися з працівниками "Уралвагонзаводу".

У місті готувалися до приїзду кремлівського диктатора і заздалегідь доставили автомобільний кортеж — п'ять седанів Aurus, два з яких були лімузинами. Водії машин репетирували проїзд Путіна вулицями Єкатеринбурга, через що виникали проблеми з рухом. Зараз транспортні засоби знаходяться в аеропорту Кольцово і чекають зворотної відправки в Москву.

Перед візитом Путіна місцева влада встановила кілька заборон. Наприклад, водіям громадського транспорту наказали не випускати людей з автобусів, якщо поруч проїжджає кортеж президента. Навчальним машинам не дозволялося з'являтися на вулицях Нижнього Тагілу, а в Дзержинському районі, де знаходиться "Уралвагонзавод", скасували всі ялинки.

Заборона торкнулася і співробітників заводу. Вони не повинні були переміщатися цехаvb під час візиту Путіна. А ще над Нижнім Тагілом встановили безпольотну зону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?