У МВС заявляють про ускладнення ситуації на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

У МВС заявляють про ускладнення ситуації на Харківщині

У МВС заявляють про ускладнення ситуації на Харківщині
Джерело:  online.ua

За словами радника очільника МВС Вадима Денисенка, армія РФ вирішила поновити обстріли Харкова та штурмові дії на території області. Російські загарбники хочуть атакувати Донбас ще з одного напрямку та розширити окуповані території.

Джерело: "24 Канал"

Денисенко повідомив про ускладнення ситуації на Харківщині

Представник МВС звертає увагу на те, що Харків сильно постраждав від обстрілів російських окупантів, ворог продовжує свої атаки. Загарбники хочуть втримати напрямок та продовжувати активні бойові дії.

Як стверджує Вадим Денисенко, ситуація на фронті суттєво ускладнилася, особливо на Сєвєродонецькому напрямку.

Згідно з останніми даними, нашим воїнам вдається контролювати оборону на всіх напрямках та не давати ворогу просуватися.

Окрім того, наголошується, що армія РФ не має успіху на жодному з пріоритетних для неї напрямків.

Уночі росіяни вже вкотре намагалися вийти на трасу Бахмут – Лисичанськ, але ЗСУ вдалося відбити ворожу атаку. У самому Сєвєродонецьку у росіян особливих проривів також немає, - розповідає Вадим Денисенко.

Фото - facebook.com

Складна ситуація і на півночі Харківщини. Росіяни намагаються наблизитись до Харкова, знову перетворювати його на прифронтове місто та здійснювати обстріли цивільної інфраструктури та населення, – додав представник МВС.

Він також повідомив, що вибухи над Київщиною спровоковані роботою ППО. Ворожі снаряди вдалося збити та перешкодити їм завдати удару по цілях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?