У Нікополі зафіксували зменшення кількості солдат РФ на протилежному березі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Нікополі зафіксували зменшення кількості солдат РФ на протилежному березі

У Нікополі зафіксували зменшення кількості солдат РФ на протилежному березі
Джерело:  online.ua

За словами очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, він помітив, що на протилежному від Нікополя березі Каховського водосховища зменшилася кількість російських солдат.

Джерело: Євген Євтушенко у  Telegram

У Нікополі помітили зменшення кількості окупантів на протилежному березі

Маю декілька гарних новин. Перша полягає в тому, що сьогодні протягом дня не зафіксовано жодного обстрілу території району. Друга в тому, що за останні дні на протилежному березі поменшало живої сили і техніки окупантів. ЗСУ працюють! - повідомив Євген Євтушенко.

Окрім того, очільник Нікопольської ОВА розповів, що увечері 2 вересня на протилежному березі він поміив рух ворожої техніки. За його словами, він не такий жвавий, але присутній.

Задня вашої безпеки прошу скористатися правилом двох стін, або перебувати в сховищі, - закликає Євтушенко.

Фото - скриншот

Українські журналісти озвучили припущення, що зменшення чисельності особового складу російських підрозділів в районі Енергодара може бути пов'язане з візитом місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС, що відбувся 1 вересня, після чого там залишаються 5 чи 6 експертів цієї організації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?