У Новій Каховці підірвали авто колаборанта
Категорія
Україна
Дата публікації

У Новій Каховці підірвали авто колаборанта

Володимир Малов
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованій Новій Каховці зранку 7 жовтня пролунав потужний вибух. Як виявилося, підірвали автомобіль місцевого колаборанта, так званого "секретаря" путінської партії "Єдина Росія" Володимира Малова.

У Новій Каховці підірвали авто колаборанта

Вибух у Новій Каховці пролунав близько о 09:30. Як виявилося, підірвали автомобіль колаборанта й так званого "виконавчого секретаря Новокаховського місцевого відділення" путінської "Єдиної Росії" Володимира Малова.

Виконавчий секретар Новокаховського місцевого відділення Володимир Малов, 1957 року народження у вкрай тяжкому стані доставлений до лікарні. Обставини події встановлюються, – трагічно повідомив так званий "сенатор" від Херсонської області Ігор Кастюкевич.

Кремлівський прихвостень заявив, що підрив автомобіля – це нібито "теракт, який спрямований проти мирного населення". Кастюкевич також підкреслив, що нині лікарі борються за життя Малова й докладають усіх зусиль, аби стабілізувати його стан.

Що кажуть партизани

Тим часом в партизанському русі "Атеш" наголосили, що Малов не скористався пропозицією, тому тепер – на шляху на "концерт Кобзона". Іншим же зрадникам на тимчасово окупованих територіях радять дослухатися до порад партизан.

Ліквідація колаборантів, які пішли на службу до окупантів, триває і лише посилюватиметься. Закликаємо колаборантів до співпраці, поки є час і така пропозиція. Не всі нею встигнуть скористатися, – мовиться у повідомлені "Атеш".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?