У Parimatch відреагували на введені санкції
Категорія
Україна
Дата публікації

У Parimatch відреагували на введені санкції

У Parimatch відреагували на введені санкції
Джерело:  online.ua

Представники букмекерської компанії Parimatch не згодні із впровадженням санкцій РНБО та заявляють, що це — спланована акція СБУ проти букмекерської контори та бренду Parimatch.

Джерело: пресслужба компанії

Чому у Parimatch не згодні із санкціями РНБО проти російських букмекерських контор в Україні

Зокрема, представники компанії заявили, що букмекерська контора є українським брендом, який у березні 2021 отримав відповідні ліцензії на проведення букмекерської діяльності та відкриття онлайн-казино.

В компанії заявляють, що протягом останніх двох років сплатили у бюджет понад 850 млн грн у вигляді податків.

З початку повномасштабної війни бренд Parimatch припинив діяльність на території Росії, заборонив будь-яке використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора. Підтвердженням вказаного є офіційний висновок міжнародної юридичної компанії Mayer Brown, - йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Представники компанії також зазначили, що постійно допомагають українським військовим у розв'язаній Кремлем злочинній війні та підтримують населення, а загальна сума допомоги вже склала понад 500 млн гривень.

Parimatch звинувачує СБУ у тиску на себе 

Фактично, здійснюється економічний та психологічний тероризм щодо компанії та її працівників. Українську компанію, яка є платником податків і роботодавцем для більш ніж 2000 українців виштовхують з ринку України, шляхом блокування будь-якої діяльності, - заявляють представники компанії.

За їх словами, що від початку війни до них жодного разу не надходили запити від СБУ щодо роз'яснень стосовно зупинки діяльності компанії на території РФ.

Вважаємо, що це є спланованою кампанією проти ТОВ "Паріматч" і колективу, бренду Parimatch та проти всього українського бізнесу в цілому, - заявляють у Parimatch.

Букмекер звертається до Президента України з проханням доручити перевірити викладені факти та здійснити відповідні дії, щодо всіх неправомірних порушень з боку СБУ.

Ми готові до публічного обговорення, готові відповісти на всі запитання медіа і правоохоронних органів, а також готові захищати свою позиції у суді, - наголошують представники компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?