Зеленський під час засідання Ставки обговорив посилення оборони Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський під час засідання Ставки обговорив посилення оборони Бахмуту

Зеленський під час засідання Ставки обговорив посилення оборони Бахмуту
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача та обговорив із вищим командуванням ЗСУ питання посилення оборони в районі Бахмуту на Донеччині.

Джерело: вечірнє звернення Володимира Зеленського

Що відомо про результати засідання Ставки верховного головнокомандувача 

Щойно закінчилося засідання Ставки. Головнокомандувач, командувачі напрямків доповідали про ситуацію на передовій, загалом у захисті держави. Схід і південь, кордон. Бахмут і наші можливості посилитися там. Наші відповіді на удари терористів, - зазначив голова держави.

За його словами, під час засідання Ставки також обговорювались заходи із посилення позицій ЗСУ в районі Херсона та громад Дніпропетровської, Чернігівської та Сумської областей.

Норвегія допомагає Україні тренувати пілотів 

Голова держави зазначив, що Норвегія продовжує надавати військову підтримку України, зокрема, було надано ППО, артилерію та спорядження для військових.

Окрім цього було розпочато програму довготривалої бюджетної підтримки України. Протягом п'яти років Україні буде виділено 7 мільярдів доларів.

Обговорили додаткові кроки, які можемо зробити разом із Норвегією, щоб ця весна була успішною і для української оборони, і для перспектив загальноєвропейської безпеки. До речі, починаємо спілкуватися з Норвегією щодо можливостей тренувальної місії для наших пілотів, - підкреслив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?