У Підмосковʼї "самоліквідувався" ексміністр "ЛНР" Завізенов
Категорія
Події
Дата публікації

У Підмосковʼї "самоліквідувався" ексміністр "ЛНР" Завізенов

У Підмосковʼї "самоліквідувався" ексміністр "ЛНР" Завізенов
Джерело:  online.ua

У Підмосковʼї застрелився ексміністр так званої “ЛНР” Костянтин Завізенов. За попередніми даними, він зловживав алкоголем та мав депресію.

Головні тези:

  • Ексміністр “ЛНР" Костянтин Завізенов застрелився у своєму будинку на Підмосков'ї після періоду алкогольного запою та депресії.
  • Посіпака Кремля Андрій “Мурз” Морозов теж обрав суїцид через тиск влади РФ після публікації поста про загибель російських солдатів у боях за Авдіївку.
  • Російська влада замовчує негативну інформацію та вчиняє тиск на тих, хто намагається протестувати.

У Росії застрелився ексміністр "ЛНР" Завізенов

Як зазначають росЗМІ, колишній міністр палива, енергетики та вугільної промисловості «ЛНР» Костянтин Завізенов застрелився з мисливської рушниці у своєму будинку в Істринському районі Московської області.

За словами його сина, чиновник зловживав алкоголем і останні півтора тижня перебував у запої, важко переживаючи розлучення з дружиною.

Син також повідомив, що поряд із тілом знайдено передсмертну записку.

Посіпака Кремля Морозов наклав на себе руки

Відомий пропагандист,  Z-блогер та ексбойовик “ЛНР” Андрій “Мурз” Морозов скоїв суїцид у лютому, бо його змусили видалити пост про шалені втрати росіян в Авдіївці.

Він опублікував допис, де заявив, що наважився на суїцид через вимогу влади РФ видалити пост про загибель 16 тисяч російських солдатів у боях за Авдіївку.

Передсмертну записку Морозов оприлюднив у своєму власному Телеграм-каналі «Нам пишут из Янины».

Посіпака Кремля скаржився на цькування з боку «політичних повій на чолі з Володимиром Соловйовим».

Що важливо розуміти, 18 лютого Морозов опублікував пост, у якому згадав про загибель 16 тис. російських солдатів у боях за Авдіївку. Після цього він потрапив під шквал критики з боку інших пропагандистів в етері «Соловйов LIVE».

20 лютого Морозов видалив пост. У передсмертній записці він також згадав, що його змусили це зробити за наказом «товариша полковника», який мав наказ від вищої влади.

У разі подібних критичних постів російська влада погрожує не надавати підрозділам критикуючих збройове постачання: «снаряди, коптери, нові танки та БМП, — скаржився Мороз.

За попередніми даними, він застрелився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?