У Полтавському гуртожитку виявили тіла трьох хлопців та дівчини
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтавському гуртожитку виявили тіла трьох хлопців та дівчини

ГУНП у Полтавській області
авто поліції

Увечері 23 жовтня в одній з кімнат Полтавського гуртожитку були знайдені тіла чотирьох людей.

У Полтавському гуртожитку виявили тіла молодиків та дівчини

Як заявляють представники місцевої поліції, у ході першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що померлими є троє чоловіків (двом із них 22 роки, а одному – 23) та 18-річна дівчина.

Окрім того, наголошується, що під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах померлих не знайшли.

Для встановлення причини смерті їхні тіла направлені на судово-медичну експертизу.

Слідство встановлює причини смерті. Місцеве видання з посиланням на медиків повідомляє, що люди могли загинути через вживання наркотичних засобів, хоча слідів від ін’єкцій на тілах не виявлено. Точну причину має встановити експертиза, - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, як передбачає процедура в подібних випадках.

Російські загарбники намагаються знайти наркотики в Україні

Як нещодавно вдалося дізнатися українській розвідці, солдати РФ почали активно шукати наркотичні речовини у зонах бойових дій. Вони також скаржаться на їхню погану якість.

Зокрема, в одній з перехоплених представниками ГУР розмов російських військових злочинців, ті обговорюють шляхи замовлення наркотичних речовин.

Один з них пропонував придбати їх у сусіднього взводу, однак товариш його відмовляє скаржачись на їх погану якість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?