Військові РФ в Україні намагаються знайти наркотики — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ в Україні намагаються знайти наркотики — перехоплення ГУР

Військові РФ в Україні намагаються знайти наркотики — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових злочинців армії РФ представники Головного управління розвідки Міноборони України дізнались, що ті активно шукають наркотичні речовини у зонах бойових дій та також скаржаться на їхню погану якість.

Джерело: Facebook ГУР

Що відомо про вживання наркотиків окупантами на фронті 

Зокрема, в одній з перехоплених представниками ГУР розмов російських військових злочинців, ті обговорюють шляхи замовленння наркотичних речовин.

Один з них пропонував придбати їх у сусіднього взводу, однак товариш його відмовляє скаржачись на їх погану якість.

Ну бл*дь. Мотолижники ось ці, а є там планокури? Чуєш, пішли до них, дамо їм грошей поки нам не привезуть, - заявляє один з росіян.

Російські ЗМІ дізнались про приховані численні втрати армії РФ 

Журналістам російської служби BBC вдалось дізнатись, що тільки протягом останніх двох тижнів армія РФ втратила у війні проти України щонайменше 1 тис 249 військових загиблими.

Журналісти видання також встановили імена загиблих.

В цілому журналісти вже встановили імена 21 тис 700 загиблих в Україні російських військових.

У матеріалі видання зазначається, що зростання втрат російської армії залишається дуже високим і не тільки у загонах, складених з ув'язнених, а й у спецпідрозділах армїі РФ.

Так, протягом 14 місяців від початку злочинного вторгнення в Україну російська армія втратила 3 тис 401 елітних та досвідчених військових з підрозділів спецназу ГРУ та Росгвардії, десантників, морських піхотинців та військових пілотів.

На підготовку таких військових потрібні були роки і мільйони доларів.

За останні два тижні журналістам вдалося встановити імена 1249 загиблих (щонайменше 54 з них служили в елітних підрозділах).

Зазначається, що це значно вище за середні показники 2022 року. У перші 12 місяців війни російські джерела щотижня повідомляли про приблизно 250-300 загиблих.

Третина всіх цих втрат припадає на тих, хто до початку вторгнення не був пов'язаний з армією - добровольців, мобілізованих, ув'язнених та нещодавно набраних співробітників ПВК.

Судячи з відкритих даних, найбільші втрати в останні місяці, як і раніше, зазнають ув'язнені, що воюють в районі Бахмута, багато втрат і в загонах мобілізованих.

Ми припускаємо, що наш список може містити щонайменше вдвічі менше імен загиблих, ніж насправді поховано у Росії. Такого висновку ми дійшли, вивчаючи обстановку на цвинтарях у більш ніж 65 російських населених пунктах протягом останніх 14 місяців, - зазначають журналісти видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?