У Попасній могли загинути понад 100 "вагнерівців" — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

У Попасній могли загинути понад 100 "вагнерівців" — Гайдай

У Попасній могли загинути понад 100 "вагнерівців" — Гайдай
Джерело:  online.ua

За словами очільника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, в результаті удару Збройних сил України по штабу російської приватної військової компанії "Вагнера" в тимчасово окупованій Попасній, цілком можливо, вдалося ліквідувати понад 100 російських найманців.

Джерело: Телеграм-канал Сергія Гайдая

Гайдай повідомив, скільки вагнерівців могли загинути у Попасній

Луганщина тримає оборону. Черговим доказом стала "бавовна" в Попасній із загибеллю "вагнерівців". Поки що деталей не будемо озвучувати. Але якщо виявиться, що врешті більше 100 вагнерівців із керівного складу загинуло, це для нас уже не буде новиною, - повідомив Сергій Гайдай.

Фото - скриншот

Окрім того, очільник Луганської ОВА звернув увагу на те, що потрібно дочекатися офіційного повідомлення Генштабу Збройнис сил України, однак уточник, що куратор ПВК Євген Пригожин, найімовірніше, ніяк не постраждав, але серед вбитих, мовляв, є його заступники.

Як уже згадувалося раніше,14 серпня у російських телеграм-каналах почали поширювати новину про удар українських воїнів по штабу "ПВК Вагнера" в окупованій Попасній Луганській області, фото якого днями опублікував російський воєнкор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?