Військовий армії РФ зізнався у військових злочинах проти мирних українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий армії РФ зізнався у військових злочинах проти мирних українців

Військовий армії РФ зізнався у військових злочинах проти мирних українців
Джерело:  online.ua

Військовослужбовець з  64-ї мотострілецької бригади армії РФ Даніїл Фролкін визнав факти скоєння військових злочинів кремлівською окупаційною армією під час перебування в Україні.

Джерело: видання"Важливі історії"

Військовий кремлівської армії розповів про злочини окупантів в Україні

Зізнаюся у всіх злочинах, які я скоїв в Андріївці, в розстрілі цивільного населення, обкраданні цивільного населення, вилученні у них телефонів і в тому, що наше командування ні в що не ставить наших бійців, всю піхоту, яка б'ється на передовій, на лінії фронту, - заявив російський військовий у розмові з журналістами через месенджер.

За його словами, заступник командира  64-ї мотострілецької бригади підполковник Олександр Прокурат віддав наказ проводити розстріли цивільного населення.

Відомо, що такі розстріли проводились у населеному пункті Андріївка на Київщині.

Ми завели їх у три будинки, вони показали житло. У домівках були не їхні фотографії. Тобто, це не їхні будинки були по факту. Третій взагалі в якихось руїнах жив. При них була пачка грошей: гривні, бакси. Підполковник, який був з нами, Олександр Прокурат, забрав ці гроші собі, а решту - документи, телефони - віддав нам і сказав: "Їх у витрату". Все, я пішов і у витрату пустив, - розповідає Фролкін. 

Військовослужбовець кремлівської армії також зазначив, що окупанти займались мародерством під час окупації на Київщині.

Більше всіх, за його словами, відзначився заступник командира з тилу полковник В'ячеслав Клобуков

Він крав холодильники в магазинах. Потім знаходили магазини з кросівками, з одягом всякої - це теж все вивозилося. Фури вивозилися. Коли ми приїхали в Білорусь, я бачив ці дві фури, - зазначає Фролкін.

Фролкін вирішив у всьому зізнатися ЗМІ через товаришів по службі, яких після багатьох місяців війни знову хочуть відправити на передову. Він упевнений, що командування намагається знищити його бригаду.

Я розумію, що мене можуть посадити за всю цю інформацію. Навіть не за те, що я все це в Україні творив. А за ту інформацію. Я хочу просто зізнатися у всьому і пояснити те, що відбувається в нашій країні. Я думаю, що краще б цієї війни взагалі не було, - підкреслив військовий кремлівської окупаційної армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?