У Повітряних силах назвали умови досягнення переваги над армією РФ у повітрі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах назвали умови досягнення переваги над армією РФ у повітрі

У Повітряних силах назвали умови досягнення переваги над армією РФ у повітрі
Джерело:  online.ua

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, для переваги у небі над злочинною армією РФ Україні необхідні не тільки американські винищувачі F-16, а також сучасні авіаційні ракети та потужні радари.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Чи може Україна досягти переваги над армією РФ у повітрі  

Радари, потужні ракети повинні бути у нашої авіації. Ми не повинні поступатися тим самим Су-35. Таким чином ми зможемо завоювати перевагу у повітрі, - пояснив Ігнат.

За його словами, існують різні типи авіаційних ракет, а також їхні модифікації для ураження повітряних цілей на різних відстанях.

У якості приклада Ігнат навів авіаційну керовану ракету AIM-120 AMRAAM, яка є основною на озброєнні країн НАТО.

Як зазначив Ігнат, саме ці ракети потрібні для зенітного комплексу NASAMS, який передали Україні партнери.

Авіаційні засоби ураження - це дуже дорога річ. Ракета для NASAMS коштує півмільйона доларів... Є ракети AIM-120 AMRAAM модифікацій, які можуть вражати цілі до 180 км. Цього достатньо, що загрожувати російським Су-35, - підкреслив речник ПС ЗСУ.

Як отримання F-16 скоротить Україні шлях до остаточної перемоги 

За словами командувача Об'єднаних Сил оборони Сергія Наєва, отримання від західних партнерів американських винищувачів F-16 прискорить остаточну перемогу України у розв'язаній Кремлем злочинній війні.

Ми розуміємо, що наші партнери передають нам дуже багато озброєння та боєприпасів. Але, коли збільшуються потужності повітряної складової - це додає нам упевненості у швидкому наближенні довгоочікуваної перемоги, - підкреслив Наєв.

Наєв наголосив, що винищувачі F-16 та інші літальні апарати швидшать шлях України до перемоги над ворогом.

Розвиток авіаційного парку Повітряних Сил Збройних Сил України за рахунок F-16, чи, може, інших літальних апаратів - це теж скорочення шляху до перемоги. Ми щиро дякуємо нашим партнерам і розуміємо, що тільки в єдності нашій, наших партнерів і усього українського народу запорука наших спільних дій та здобуття перемоги над ворогом, - впевнений командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?