У Повітряних силах заявили про дивні речі під час атаки БПЛА на Кремль
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах заявили про дивні речі під час атаки БПЛА на Кремль

У Повітряних силах заявили про дивні речі під час атаки БПЛА на Кремль
Джерело:  online.ua

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, Росія постійно намагається звинуватити Україну у ескалації ситуації і атака БПЛА по будівлі Кремля також не є вийнятком.

Джерело:  Радіо Свобода

Що відомо про дивні обставини атаки БПЛА по Кремлю

Я не можу сказати прямо що це взагалі відбувалося і наскільки це ефективно. Там прапор видно на тому відео, він навіть не похитнувся. І жодних якихось наслідків від цього немає. Якщо Росія намагається показати ескалацію з боку України - то вона так робить завжди. Вони навіть розповідають, що ми по своїх житлових будинках ракетами б'ємо. Власне тут саме такий варіант. Над самим центром столиці, над будівлею, де президент їхній сидить, відбуваються такі речі. Для мене це виглядає як мінімум дивно. Можемо очікувати і якихось провокацій від них, - зазначив Ігнат.

Речник ПС ЗСУ наголосив, що росіяни здатні влаштувати гучні провокації.

Мені видається, що над самим центром… столиці, над будівлею, де президент у них сидить, диктатор, відбуваються такі дивні речі. Ну, для мене це виглядає, як мінімум, дивно… Можливо очікувати і якихось провокацій від них, - припускає Ігнат.

Реакція США на атаку БПЛА по Кремлю 

За словами очільника Держдепу США Ентоні Блінкена, Україна має право самостійно вирішувати, як саме їй вести оборонну війну на тлі російської агресії.

Він поставив під сумнів всі заяви, які йдуть з Кремля.

Що стосується України, яка зазнає щоденних нападів, то вона сама має право вирішувати, як їй захищатися, - наголосив Блінкен.

Також він додав, що загалом складно коментувати чи міркувати про це, не знаючи реальних фактів.

За інформацією CNN, наразі США збирають інформацію про атаку БПЛА по одній з будівель Кремля.

Зокрема, співрозмовники телеканалу зазначили, що у Вашингтоні не були поінформовані про ймовірні атаки БПЛА по адміністративним будівлям Кремля.

Що б не сталося, не було ніякого завчасного попередження, - зазначив один з американських посадовців.

Інший американський чиновник сказав, що вони все ще працюють над оцінкою заяв Росії та ще не підтвердили твердження Кремля про те, що Україна намагалася вбити Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?