У прокуратурі назвали попередню причину смерті нардепа Полякова
Категорія
Україна
Дата публікації

У прокуратурі назвали попередню причину смерті нардепа Полякова

У прокуратурі назвали попередню причину смерті нардепа Полякова
Джерело:  online.ua

У ніч на п’ятницю, 8 жовтня, у Києві раптово помер народний депутат Антон Поляков, який входив до складу фракції “Слуга народу” - генпрокурорка Ірина Венедіктова розкрила окремі подробиці інциденту, а прокуратура вже встановила причину.

Джерело: ONLINE.UA

За словами посадовиці, нардепа виявили вже непритомним у салоні таксі, а фахівці “швидкої” не змогли його реанімувати.

“Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому. За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині. Причини смерті будуть встановлюватися під час розтину, який відбудеться вже в найближчі години”, - уточнила вона.

Своєю чергою Київська міська прокуратура оголосила про початок процесуального керівництва у кримінальному провадженні, пов’язаному зі смертю представника Верховної Ради. Інцидент з таксі стався у Дніпровському районі столиці. З водієм одразу розпочали роботу правоохоронці.

“За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень”, - резюмували у прокуратурі.

Смерть депутата Полякова

Першою повідомила про інцидент пресслужба Національної поліції вранці у п’ятницю, 8 жовтня.

“Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “Природна смерть”, - уточнили правоохоронці.

Поляков пройшов у Верховну Раду 9-го скликання у 206-му окрузі, що в Чернігівській області. Пізніше його виключили зі “Слуги народу” за “спам” поправками до так званого антиколомойського закону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?