У Путіна готові подумати над гербом Росії від одіозного байкера
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна готові подумати над гербом Росії від одіозного байкера

У Путіна готові подумати над гербом Росії від одіозного байкера

У Радфеді назвали цікавою пропозицію лідера байкерського клубу "Нічні вовки" Олександра Залдостанова, який вважає себе другом президента РФ Володимира Путіна, про внесення до герба країни радянських символів - зірки Перемоги і колосків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
"Треба подумати над цією пропозицією, вона цікава. Колосся - це символ Росії як хлібного краю, символ працьовитого народу. Недарма на Русі говорили, що хліб всьому голова", - сказала сенатор, член вищої ради ЛДПР Олена Афанасьєва.
При цьому вона вважає, що символіку герба не варто прив'язувати до радянської епохи. Замість цього, на думку сенатора, потрібно проаналізувати, наскільки гармонійно доповнення будуть "вписані в те, що вже є".

Читайте також: Л ідер російської групи потоптався по путінському байкеру
"У всього цього повинен бути глибокий сенс, а не поверхневий", - підкреслила парламентарій.
Нагадаємо, зірка Перемоги і колосся, на думку Залдостанова, повинні "закріпити спадкоємність" між РФ, Радянською та імператорською Росією.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Залдостанов налякав дітей піротехнічним шоу біля воріт майбутнього військово-патріотичного парку культури і відпочинку Збройних сил Росії "Патріот" в Севастополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?