У Путіна можуть здати нерви: Подоляк оцінив ймовірність ядерного удару
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна можуть здати нерви: Подоляк оцінив ймовірність ядерного удару

У Путіна можуть здати нерви: Подоляк оцінив ймовірність ядерного удару
Джерело:  online.ua

Радник глави ОПУ Михайло Подоляк звертає увагу міжнародної спільноти на те, що Москва у звичній для неї манері намагається з усіх сил нагнати жаху на весь світ. Так, нещодавно у Кремлі поновили ядерний шантаж, однак до таких погроз потрібно ставитися обережно.

Джерело: "24 Канал"

Михайло Подоляк оцінив ймовірність ядерного удару з боку РФ

Представник ОПУ просить Захід обережно ставитись до таких погроз.

Світ має з побоюванням ставитися до будь-яких загроз Росії, у тому числі до претензій щодо вступу Фінляндії та Швеції до НАТО або планів "денацифікувати" Польщу, – наголосив Подоляк.

Він також зазначив, що раніше команда Путіна погрожувала ракетами типу "Іскандер", а тепер у арсеналі країни-агресорки є ядерні боєголовки.

На переконання Подоляка, за таких обставин Європі та США необхідно заздалегідь підготувати протокол превентивних дій у разі реальної ядерної війни.

Представник команди Володимира Зеленського також аналізував, чому РФ напала на Україну взагалі. На його думку, Путін просто був переконаний, що Захід дозволить РФ забрати собі усі території нашої країни.

Він згадав про погроз очільника Роскосмосу Дмитра Рогозіна. Той насмілився лякати ядерним ударом Фінляндію та Швецію, а це означає вбивство мільйонів. Подоляк каже, що це саме тому, бо він був переконаний у тому, що йому нічого за це не буде.

Агресор розуміє лише мову сили. Кожна спроба погрожувати ядерною зброєю має отримувати жорстку відповідь та посилення санкційного тиску. Світ має узгодити якою буде відповідь у разі застосування Росією ядерної зброї на рівні протоколу дій, – наголосив Михайло Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?