У Путіна насмішили спробою відхреститися від нового гучного скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна насмішили спробою відхреститися від нового гучного скандалу

У Путіна насмішили спробою відхреститися від нового гучного скандалу

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков спростував причетність російської влади до організації замаху на прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановіча.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«За офіційними лініями ніяких запитів не було... Але в цьому випадку ми не маємо якоїсь інформації і, безумовно, категорично заперечуємо можливість офіційної причетності до яких би то не було спроб організації якихось протиправних дій», - сказав Пєсков, відповідаючи на питання про наявність відповідних запитів від Чорногорії.
Напередодні спеціальний державний прокурор Чорногорії Мілівой Катніч заявив, що в змові брали участь громадяни Росії, Сербії та Чорногорії. Замах було заплановано о 23:00 16 жовтня, планувалося, що вбивство зробить снайпер. Метою змови було привести до влади одну з опозиційних партій і не допустити вступу країни до НАТО.
Прокурор також повідомив про відсутність доказів участі Кремля в спробі держперевороту.
«Ми продовжимо співпрацю з Росією, позаяк організатори злочинної групи є громадянами Росії», - сказав він.
Спробу представника Путіна відхреститися від нового гучного скандалу висміяли в мережі.





Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі активно обговорюють повідомлення прокуратури Чорногорії про те, що група націоналістів з Росії планувала вбивство прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановича в день парламентських виборів в країні 16 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?