У Путіна почали залякувати росіян ризиком провокацій з боку України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна почали залякувати росіян ризиком провокацій з боку України

У Путіна почали залякувати росіян ризиком провокацій з боку України
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна почала лякати росіян ростом ризику провокацій з боку України на кримському напрямку та щодо економічних об'єктів Росії в Азовському та Чорному морях. З такою цинічною заявою виступив заступник секретаря Ради безпеки РФ Олександр Гребенкін.

Джерело: "Російська газета"

У РФ заявили про ризик провокацій з боку України 

"В результаті державного перевороту владу в Україні вже котрий рік утримують люди, які сповідують радикальний націоналізм, русофобію і безпідставно оголосили з власних кон'юнктурних міркувань нашу країну "агресором". Цей фактор, безумовно, дуже негативно впливає на оперативну обстановку на російсько- українській ділянці державного кордону. Так, останнім часом зросли ризики проведення українськими спецслужбами та радикальними організаціями провокацій на кримському напрямку та щодо об'єктів морської економічної діяльності та транспортних переходів в Азовському та Чорному морях", - заявив представник російської Ради безпеки.

Член команди Володимира Путіна також почав стверджувати, що на кордоні з Україною вони зафіксували ріст транскордонної злочинності, пов'язаної з організацією каналів незаконного переміщення зброї, боєприпасів та вибухових речовин, а також контрабандою наркотиків, товарів, вантажів та паливно-мастильних матеріалів.

"Продовжується деструктивна діяльність української влади з вчинення негативного інформаційного впливу на російських громадян, які проживають у Республіці Крим та інших прикордонних регіонах Росії. Це відбувається в тому числі шляхом поширення через різні медійні ресурси спотворених та недостовірних відомостей про зовнішню та внутрішню політику нашої країни", – заявили в Радбезі РФ.

Як уже згадувалося раніше, незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков, коментуючи дані українських та західних спецслужб про підготовку вторгнення в Україну, також цинінчо зазначив, що "не виключає спроб провокацій".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?