Секретар РНБО знайшов проблемну точку на кордоні України
Категорія
Україна
Дата публікації

Секретар РНБО знайшов проблемну точку на кордоні України

Секретар РНБО знайшов проблемну точку на кордоні України
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував міграційну кризу в сусідніх країнах. Він звернув увагу на те, що проблемна точка є й на українському кордоні.

Джерело: "Право на владу"

Данілов заявив про проблемну точка на кордоні України

За словами секретаря РНБО, ситуація наразі під контролем, однак конкретне місце він відмовився називати. Він додав, що це на перехресті Білорусі, Польщі та України.

Окрім того, Олексій Данілов повідомив, що цю проблемну точку напередодні відвідали очільник Міністерства внутрішній справ Денис Монастирський, глава Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, керівник Нацполіції Ігор Клименко та голова Нацгвардії Юрій Лебідь. Українські чиновники уже обговорили відпрацювання дій щодо захисту від ймовірної спроби прориву українського кордону.

"Сьогодні Монастирський безпосередньо перебував на місці, де є у нас проблемна точка. Там, де є перехрестя білорусько-польсько-українського кордону", – зазначив Олексій Данілов.

Що важливо розуміти, нещодавно глава МВС повідомив, що є приблизно 10 ділянок кордону, через які мігранти можуть спробувати прорватися в нашу країну. За його словами, саме тому їх вирішили посилювати першочергово – не лише прикордонниками, але й силами Національної гвардії та Національної поліції.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Білоруссю на Волині. Міністр звернув увагу на те, що додатково його охоронятимуть 8 500 військових. Окрім того, він наголосив,що вже найближчим часом Україна проведе там навчання територіальної оборони біля кордону з Білоруссю.

Не можна також не згадати про те, що на тлі кризи з нелегальними мігрантами Польща та Литва оголосили надзвичайний стан. Представники Білого дому та Брюссель засуджують дії команди Лукашенка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?