У Радбезі РФ побачили в Україні "сотні сект" і захотіли "десатанізації"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Радбезі РФ побачили в Україні "сотні сект" і захотіли "десатанізації"

У Радбезі РФ побачили в Україні "сотні сект" і захотіли "десатанізації"
Джерело:  online.ua

У російському Радбезі заявили, що Україна перетворилася на "тоталітарну гіперсекту", де громадяни відмовилися від православних цінностей, тому "десатанізація" стає нагальним питанням.

Джерело: росЗМІ

В РФ закликали до десатанізації України

Такі заяви озвучив помічник секретаря Радбезу РФ Олексій Павлов.

За його словами, "десатанізація" стає нагальним питанням. Павлов вважає, що точна кількість сект в Україні невідома, але "рахунок іде на сотні".

Використовуючи мережеві маніпуляції та психотехнології, нова влада (після 2014 року – ред.) перетворила Україну з держави на тоталітарну гіперсекту. Причому можновладці в Києві першими перетворилися на войовничих фанатиків, чиї погляди прямо протилежні поглядам нормальних людей. Вважаю, що з продовженням спеціальної військової операції стає дедалі нагальнішим проведення десатанізації України, або, як влучно висловився глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, її "повної дешайтанізації ", - сказав він.

Нагадаємо, що раніше Кадиров звинуватив Україну в обстрілі російських регіонів і висловив невдоволення "слабкими відповідями" РФ. Він закликав "стирати з землі" українські міста.

У відповідь на це секретар РНБО Олексій Данілов порадив Кадирову забиратися з України і відстоювати незалежність рідної землі, поки агресор не зацікавився і її знищенням.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?