У Раді вимагають ввести санкції проти корпорації "Рошен"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Раді вимагають ввести санкції проти корпорації "Рошен"

У Раді вимагають ввести санкції проти корпорації "Рошен"
Джерело:  online.ua

22 жовтня офіційно стало відомо, що народні обранці із фракції "Слуга народу" вирішили звернутися до глави держави Володимира Зеленського із запитом про введення санкцій проти підприємств кондитерської корпорації "Рошен" за фінансування бюджету Росії.

Джерело:  сайт  українського парламенту

"Слуга народу" просить Зеленського ввести санкції проти корпорації Рошен

Згідно з останніми даними, депутати підтримали запит нардепа від фракції "Слуга народу" Владлена Неклюдова до українського лідера Володимира Зеленського щодо введення санкцій проти корпорації "Рошен" за фінансування бюджету держави-агресора – РФ. Варто звернути увагу на те, що це рішення підтримали 153 народних обранців.

Що відомо про корпорацію "Рошен"

Конди́терська корпора́ція "Роше́н" — один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні та Східній Європі, входить у тридцятку найбільших виробників кондитерських виробів світу.

Її засновником був п'ятий президент України Петро Порошенко. Назва походить з прізвища політика — шляхом вилучення першого та останнього складів.

5 років тому він передав свою частку «Рошен» у незалежний «сліпий» траст в управління трастовим фондом Rothschild Trust.

З 1 квітня 2017 року у Росії Липецька фабрика "Roshen" припинила випуск продукції і заявила, що всі співробітники будуть звільнені. Згідно з останніми даними, російська влада заарештувала 12 об'єктів нерухомості кондитерської корпорації Roshen у Липецьку.
Наразі відомо, що протягом минулого року Петро Порошенко задекларував 152,4 мільйона гривень дивідендів від швейцарської компанії "Sequent Schweiz AG", яка раніше називалася "Rothschild Trust Schweiz AG".

Читайте також:

  • Петро Порошенко пригрозив Зеленському через сутички в Козині.

  • Запитати про вангергейт і офшори: активісти приїхали до будинку Зеленського.

  • "Офшор 95". Порошенко звинуватив Зеленського в міжнародних злочинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?