У Рівному активісти намагалися зірвати концерт Олі Полякової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Рівному активісти намагалися зірвати концерт Олі Полякової

У Рівному активісти намагалися зірвати концерт Олі Полякової

У Рівному активісти намагалися зірвати концерт української співачки Олі Полякової, повідомивши про замінування приміщення Рівненького обласного академічного музично-драматичного театру.

Про це розповіла Полякова на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Перед виступом Суперблондинка зустрілась з протестувальниками, які зібралися перед будівлею і вимагали скасувати концерт. Однак протягом 15-хвилинної зустрічі вони так і не пояснили підстав своїх вимог та залишили зустріч, погрожуючи зірвати концерт, після чого і надійшло анонімне повідомлення про мінування.

"Троє активістів, чиї імена мені невідомі, на камеру загрожували моєму життю. Вони звинувачують мене в тому, що я виступала в окупованому Криму, в так званих ЛНР і ДНР, хоча я ніколи в житті не виступала ні на одній з непідконтрольних територій", - розповіла Оля в своєму відеозверненні.

За словами Полякової, вона викликала поліцію та саперів з кінологами для того, щоб вони перевірили залу та не допустили зриву концерту.

Читайте також: В Україні зірвали концерт співачки, яка виступала в Росії: з'явилися фото і відео

"Ці молодчики кричали мені в обличчя: "Вали в Рашку!" Я їм сказала: "Валіть в Рашку самі, я співатиму там, де моя Батьківщина!" - додала співачка.

Також Полякова зазначила, що активісти запитували її: "Ви що, танцюватимете на крові?" І почули у відповідь наступне: "Я не збиралася танцювати на крові, я надаю безкоштовні квитки на концерт для учасників АТО. Також я купила броньовик, станцію техобслуговування для військової техніки. І замість вдячності мене звинувачують в тому, що я "паплюжу герб", що я "співаю" для ДНР".

Зазначимо, концерт Олі Полякової все-таки відбувся, але з запізненням.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді минулого року у Чернігові місцеві активісти намагалися зірвати концерт популярного українського гурту "Потап і Настя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?