У російському Ростові пролунали потужні вибухи — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Ростові пролунали потужні вибухи — відео

Вибух
Джерело:  online.ua

У Ростовській області знову пролунали вибухи. Там нібито спрацювали системи протиповітряної оборони.

Що відомо про вибухи в Ростовській області

Попередньо, у небі над Ростовом пролунали два вибухи, це сталося над північною частиною міста у Суворовському, Північному районах, а також на Воєнведі. Вибухи були досить гучними.

У мережі почали розповідати, що системи ППО працювали нібито по українським безпілотникам, які начебто могли летіти у бік місцевого нафтосховища.

Як розповів губернатор Ростовської області, установки ППО працювали о 0:08 за місцевим часом. За його словами, цілі, по яких вони били, знаходилися на території України.

Відпрацювали успішно по повітряних цілях у зоні "СВО", за межами Ростовської області, - стверджує він.

Вибухи на території РФ

Останнім часом на території Росії почастішала кількість вибухів та пожеж. Часто їх пов'язують з атаками невідомих ударних безпілотників. Зокрема 14 жовтня, в пляжному районі Сочі лунали вибухи. Місцями в окрузі вимкнулось світло, а влада повідомила про нібито збиття дронів.

Також нещодавно БпЛА нібито атакував військову частину у Карачеві Брянської області. У той самий день вибухи ще було чутно в Бєлгородській області. Тоді ж російські терористи заявили про роботу ППО.

Окрім цього 5 жовтня безпілотники атакували об'єкти інфраструктури у Курській, Білгородської області. У Красноярському краї сталася пожежа.

За словами губернатора  Курській області Романа Старовойта, атаки нібито були у Суджанському, Коренівському і Глушківському районах. 

Старовойт повідомляв, що були відключення електропостачання.

Також 15 жовтня СБУ показала відео успішної атаки на електричну підстанцію Красна Яруга в Бєлгородській області.

Саме до неї в тому числі були підключені військові об‘єкти РФ.

Також на території РФ 18 жовтня працювали сили протиповітряної оборони. Зокрема у Кремлі повідомили про нібито збиття повітряних цілей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?