У Росії на автозаправках почало зникати пальне
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії на автозаправках почало зникати пальне

У Росії на автозаправках почало зникати пальне
Джерело:  online.ua

В умовах введенних проти Росії санкцій за розв'язану злочинну війну проти України у ряді російських регіонів на автозаправках закінчилось пальне. 

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про дифіцит пального в Росії 

За інформацією російських ЗМІ, спершу на заправках перестали продавати бензин та дизель, зокрема, зникли АІ-95 та АІ-92. Їх перестали продавати навіть за завищенними цінами.

Зокрема, гострий дефіцит пального виник в Краснодарському краї, Астраханській таі Волгоградській областях.

Окрім цього без пального залишились автозаправки  в Новосибірській, Рязанській та Самарській областях, а також в Калмикії.

Також дефіцит бензину спостерігається в окупованому Росією Криму.

Зараз працюємо на низьких залишках, практично з коліс по всіх видах пального. На окремих АЗС регіону немає АІ-92, АІ-95 і дизеля, - розповідає керуючий партнер мережі АЗС в Самарській області GP Vympel Катерина Савкіна.

За словами гендиректора працюючого в тимчасово окупованій АР Крим ТОВ "Мосрегіонгаз" Германа Колотова, у минулому місяці відчувався дефіцит АІ-95, а тепер на окремих заправках не має навіть АІ-92 і дизеля.

Що викликало дефіцит пального в Росії

Він підкреслив, що дефіцит пального був спровокований порушенням перевезень відповідних партій залізною дорогою.

 Нібито потяги з Центральної Росії з нафтопродуктами йдуть на кілька тижнів довше звичайних термінів, через що утворюється дефіцит.

Про дефіцит заявляють також аграрії, які скаржаться на відсутність дизельного пального.

Відсутність у продажу дизеля на заправках в південних регіонах підтвердив президент Асоціації вантажоперевізників "Вантажавтотранс" Володимир Матягін, зазначивши при цьому, що на окремих АЗС клієнтам спеціально говорять, що колонка з пальним зламана.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?