У Росії оштрафували хлопця за розповідь про сон із Зеленським
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії оштрафували хлопця за розповідь про сон із Зеленським

У Росії оштрафували хлопця за розповідь про сон із Зеленським
Джерело:  online.ua

У Читі 26-річного росіянина Івана Лосєва оштрафували на 30 тисяч рублів за адміністративною статтею про "дискредитацію" армії РФ за переказ в Instagram сновидіння за участю українського лідера Володимира Зеленського та ЗСУ.

Джерело: проєкт Радіо Свобода "Сибирь.Реалии"

Росіянина оштрафували за переказ сну про Зеленського та ЗСУ

За словами Лосєва, йому наснився дуже цікавий сон після того, як 21 вересня очільник Кремля Володимир Путін оголосив мобілізацію.

Сюжетом сну мешканець Чіти вирішив поділитися у своїх соціальних мережах, не підозрюючи, що за його сторінкою стежать співробітники ФСБ.

Сьогодні наснилося, що мене мобілізували, привезли в якийсь підготовчий табір, і в цей момент туди вривається ЗСУ на чолі із Зеленським, усіх скрутили, збираються розстрілювати, і в цей момент Зеленський проходить повз мене й каже: "О, я твої сторіси в інсті бачив, Слава Україні!" Я йому відповідаю: "Героям Слава!" Зеленський радісно стукає мені по плечу і каже: "Так, його відпустіть, усіх інших розстріляти". І ось ми з ним стоїмо, дивимося на все це, і я йому кажу: "А можна з вами селфі для інсти зробити?" Зеленський каже: "Можна", - розповідає про зміст свого сну Іван Лосєв.

26-річний росіянин не приховує, що підписаний на президента України у соціальній мережі Інстаграм, а також щовечора дивиться його звернення до українців.

Я навіть українську мову став непогано розуміти завдяки йому, - зізнається Лосєв.

Як з'ясувалося пізніше, ще два місяці тому молодший оперуповноважений ФСБ Данілов із невеликого містечка Забайкальськ, що за 400 км від Чити, підготував документ, у якому переказав низку публікацій Лосєва в Інстаграмі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?