У Росії придумали Україні футбольну помсту за Євробачення
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії придумали Україні футбольну помсту за Євробачення

У Росії придумали Україні футбольну помсту за Євробачення
Джерело:  online.ua

Російський чиновник Володимир Джабаров запропонував заборонити в'їзд в Росію лідерам збірної України, якщо наша команда вийде на Чемпіонат світу-2018.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це перший заступник голови Комітету з міжнародних справ Ради Федерації РФ заявив в ефірі радіо Sputnik, коментуючи  заборону в'їзду в Україну для учасниці Євробачення-2017 від Росії Юлії Самойловій.
"Це безпрецедентне рішення, яке викликає, м'яко кажучи, здивування. Може, взагалі не можна довіряти Україні проведення таких заходів, якщо вона не гарантує вільний в'їзд усіх учасників? Напевно, на майбутнє треба мати це на увазі. Уявіть: ЧС з футболу 2018 року, і ми забороняємо в'їзд провідним гравцям збірної України, прийменників можна знайти масу. Уявляєте, який галас піднявся б", - сказав Джабаров.
Читайте: У Росії прийняли радикальне рішення по Євробаченню-2017
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій.
Рішення СБУ прийнято в зв'язку з тим, що в 2014 році  Самойлова підтримувала військову окупацію України Росією.
Читайте: Кіркоров сяде в інвалідний візок заради Самойлової
Організатори Євробачення  запропонували Самойлової виступити віддалено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?