У Росії прийняли радикальне рішення по Євробаченню-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії прийняли радикальне рішення по Євробаченню-2017

У Росії прийняли радикальне рішення по Євробаченню-2017

Російські телеканали не транслюватимуть міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 після того, як  СБУ заборонила на три роки в'їзд учасниці від РФ Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала окупований Росією Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
Таку заяву зробив в ефірі кореспондент Всеросійської державної теле-радіокомпанії (ВГТРК).
Читайте також: Організатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової
"Від Росії (на Євробачення) ніхто в цьому році не поїде, тому ніхто в цьому році не транслюватиме цей конкурс (в Росії)", - повідомив він.
Раніше  росЗМІ повідомили, що в наступному році незалежно від місця проведення конкурсу Росію представлятиме Юлія Самойлова.
Нагадаємо,  учасниці Євробачення-2017 від РФ Юлії Самойловій заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки. За даними ЗМІ, Самойлова в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена у базу Центру "Миротворець".
Як повідомляв ONLINE.UA, проте  прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль ще сподівається, що Україна перегляне своє рішення і співачка зможе взяти участь у цьогорічному конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?