У Росії прокоментували спалах в районі загибелі Ту-154
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прокоментували спалах в районі загибелі Ту-154

У Росії прокоментували спалах в районі загибелі Ту-154

У Росії стверджують, що оприлюднений раніше в ЗМІ відеозапис спалаху над Чорним морем неподалік від сочинського аеропорту не має стосунку до літака Ту-154, який розбився.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс", який цитує джерело в оперативному штабі з ліквідації наслідків НС.
"Уважно вивчені відеозаписи камер зовнішнього спостереження, які зафіксували яскравий спалах в небі над Чорним морем напередодні вранці. Встановлено, що запис був зроблений приблизно через півгодини після того, як літак зник з екранів радарів, і не має до нього ніякого відношення", - сказало джерело.

Читайте також: Катастрофа Ту-154 в Росії: стало відомо про технічний стан літака
Водночас воно заперечує ймовірність вибуху на борту літака.
"На поточний момент недостатньо інформації для того, щоб зробити однозначні висновки. Необхідно підняти на поверхню двигуни і вивчити їх стан. Також необхідно уважно вивчити дані з РЛС і відомості, що зберігаються на бортових самописцях. Лише після цього будь-які об'єктивні версії можна вибудовувати", - сказало воно.
Як повідомляв ONLINE.UA, уламки Ту-154 були виявлені в півтора кілометрах від чорноморського узбережжя Сочі на глибині 50-70 метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?