У Росії сталася стрілянина у школі. Масове вбивство скоїли двоє підлітків
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася стрілянина у школі. Масове вбивство скоїли двоє підлітків

У Росії сталася стрілянина у школі. Масове вбивство скоїли двоє підлітків
Джерело:  online.ua

У російській Казані в одній з місцевих шкіл сталася стрілянина, яку за неофіційними даними влаштували двоє учнів. Одного з них затримали після 10:00 у вівторок, 11 травня.

Джерело: російські медіа

За даними агентства “Інтерфакс”, один з учнів школи №175 приніс із собою зброю та відкрив вогонь. На початку інциденту повідомлялося про поранення серед його однокласників та загибель принаймні одного.

“На місце події виїхав прокурор Республіки Татарстан Ілдус Нафік. Обставини інциденту з'ясовуються”, - цитує агентством одного з правоохоронців.

Окремі медіа стверджують, що нападників було двоє. Одного з них вже затримали - він залишив школу та втікав, однак інший знаходиться у будівлі школи.

Наразі район інциденту оточений силовикам та правоохоронцями, у районі знаходяться чергові команди швидкої допомоги.

Своєю чергою Telegram-канал Baza, відомий своїми інсайдами, стверджує, що вбивства скоїв 19-річний молодик, який кілька років тому випустився саме з цієї школи.

Згідно з оприлюдненими у Telegram відеороликами, у школі також стався вибух - один з коридорів виявився потрощеним, а у вікнах його вибито скло.

“На гімназію №175 у Казані напали двоє підлітків. Одного затримали, другий - відстрілюється на третьому поверсі. В результаті стрілянини загинули шестеро людей. Першим убили охоронця: він намагався перешкодити увійти в школу зі зброєю. Ще одна загибла - прибиральниця”, - оголосив канал Mash.

За оприлюдненими цим джерелом деталям, один з нападників втік і був затриманий, а інший був заблокований на третьому поверсі навчального закладу.

Близько 11:00 місцеві силові підрозділи почали штурм оточеного стрільця.Цьому передувала евакуація усіх школярів, яких вивели з будівлі зокрема завдяки пожежним драбинам, підведеним до вікон.

Другий нападник був ліквідований на місці подій силовиками. Наразі будівлю обшукують через загрозу встановленої вибухівки. Там вже виявили кілька розтяжок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?