У Росії визнали наміри воювати проти всіх пострадянських країн
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії визнали наміри воювати проти всіх пострадянських країн

У Росії визнали наміри воювати проти всіх пострадянських країн
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров цинічно визнав, що Кремль готовий розв'язавати війну і проти інших пострадянських країн, оскільки Москва не відмовляється від планів щодо їхнього захоплення.

Джерело: пропагандистські кремлівські Telegram-канали

Росія готова оголосили війну всім республікам колишнього СРСР

При цьому Федоров назвав анексію колишніх пострадянських республік нібито поверненням до складу Росії.

Він також поміркував про протидію західних країн агресивним планам Кремля.

Усі колишні республіки рано чи пізно конфліктуватимуть або воюватимуть із Росією - це питання теорії. Деякі з них будуть не зараз - Білорусь. Грузія вже воювала, Україна. Це стосується в повному обсязі і Вірменії, - зухвало заявляє депутат Держдуми країни агресорки.

Також він озвучив думку, що для уникнення війни нібито існує лише один спосіб - це "приєднання" цих держав до РФ "дипломатичним шляхом".

Як співпраця Росії та Китаю може вплинути на війну в Україні

За інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін на полях Східного економічного форуму зустрічався з  віце-прем'єром Китаю Чжаном Гоціном та обговорював поглиблення співпраці, що може означити збільшення військової допомоги Москві з боку Пекіна.

Так, під час зустрічі Путін високо оцінив обсяг китайсько-російської торгівлі в 2023 році і заявив, що дві країни досягнуть 200 мільярдів доларів США до кінця року. Чжан, в свою чергу, заявив, що Китай готовий "поглибити взаємовигідну співпрацю" з Росією.

Аналітики зазначають, що поточна сфера діяльності Чжана - передовий виробничий сектор Китаю, який відіграє ключову роль у досягненні мети Сі Цзіньпіна щодо самозабезпечення виробництва після 20-го партійного з’їзду в жовтні 2022 року.

Раніше він понад двадцять років працював у NORINCO, яка є провідною китайською державною компанією з виробництва та продажу оборонної техніки.

Його професійний досвід і поточні обов’язки свідчать про те, що збільшення обсягів китайсько-російської торгівлі включатиме товари для підтримки російської війни в Україні, - йдеться у звіті ISW.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?