У Росії заявили про проведення навчань із завдання масованого ядерного удару
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заявили про проведення навчань із завдання масованого ядерного удару

Мобільний комплекс Ярс
Джерело:  online.ua

В міноборони країни-агресорки заявили про проведення навчань із завдання масованого ядерного удару у відповідь на тлі численних погроз Кремля щодо використання ядерної зброї. 

Що відомо про поновлення проведення ядерних випробувань в Росії

Зазначається, що 25 жовтня кремлівському диктатору та військовому злочинцю Володимиру Путіну доповіли про проведення ядерних навчань із завдання масованого ядерного удару, нібито, у відповідь.

Відомо, що до тренувань залучалась мобільна установка “Ярс”, атомний підводний човен та 2 стратегічні ракетоносії.

Саме тренування проходило під керівництвом Владіміра Путіна. Він заслухав доповіді не лише Герасимова, а й міністра оборони Сєргєя Шойгу.

Де Росія проводила випробування із використання ядерної зброї

З космодрому "Плесецьк" по полігону "Кура" на Камчатці запустили міжконтинентальну балістичну ракету "Ярс".

З Баренцевого моря з атомного ракетного підводного крейсера стратегічного призначення "Тула" запустили балістичну ракету "Синява".

Крім того, пуски крилатих ракет повітряного базування здійснювали два борти стратегічної авіації Ту-95МС.

За всім процесом особисто спостерігав Путін з допомогою відеозв'язку. Він з дуже серйозним виразом обличчя щось собі записував, поки слухав доповідь від Герасимова.

У Кремлі заявили, що "виконали у повному обсязі" всі завдання, поставлені у рамках тренування з силами і засобами наземної, морської й авіаційної складових сил ядерного стримування.

Російське міноборони також виклало відео. На ньому буцімто демонструють бойову роботу розрахунків, а також пуск ракет під час тренування стратегічних ядерних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?