У російському Белгороді вибухнув склад боєприпасів
Категорія
Світ
Дата публікації

У російському Белгороді вибухнув склад боєприпасів

У російському Белгороді вибухнув склад боєприпасів
Джерело:  online.ua

Очевидці повідомляють про серію вибухів в російському Бєлгороді. Губернатор Бєлгородської області заявив про пожежу на території одного з об'єктів міністерства оборони РФ. За повідомленнями, стався вибух на складі боєприпасів.

Джерело: Радіо Свобода

У Белгороді спалахнула пожежа 

Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков згодом повідомив про пожежу на території Міноборони. Інформації про постраждалих та руйнувань він не привів.

За низкою повідомлень, стався вибух на складі боєприпасів у районі Томарівки на захід від Белгорода.

В Курській області обвалився залізничний міст

Губернатор Курської області Роман Старовойт, що межує з Україною, в неділю повідомив про часткове обвалення залізничного мосту.

Як він написав, з невстановлених поки що причин частково обвалилася конструкція мосту на перегоні Суджа-Сосновий Бір, який використовувався для вантажоперевезень. Постраждалих немає.

У Слідчому комітеті спочатку заявили, що розглядають версію про "підрив" мосту, але потім уточнили, що під словом "підрив" малося на увазі обвалення полотна, а доказів навмисного підриву поки що немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?