У російському Брянську горять два сховища нафтопродуктів
Категорія
Світ
Дата публікації

У російському Брянську горять два сховища нафтопродуктів

У російському Брянську горять два сховища нафтопродуктів
Джерело:  online.ua

У російському місті Брянськ горять два сховища нафтопродуктів - згідно з останніми даними, пожежу на нафтобазі у Фокінському районі росіянам вдалося локалізувати.

Джерело: Фейсбук-сторінка "Медузи"

Два сховища нафтопродуктів горять у Брянську - що відомо

Вночі повідомлялося про пожежу на нафтобазі у Фокінському районі. Станом на 9:20 цю пожежу локалізовано на площі 1 500 кв.м", повідомило "Интерфаксу" інформоване джерело. За даними МНС РФ, на базі "Транснефть Брянськ – Дружба" ніхто не постраждав, - йдеться в повідомленні.

За словами інсайдерів російських медіа, у Брянську горять два сховища нафтопродуктів, у тому числі резервуар із дизельним паливом на території нафтового комплексу на Сніжецькому валу. Варто зазначити, що там вогонь охопив резервуар обсягом 10 тисяч кубометрів.

Окрім того, деякі сайти писали про те, що у Брянську пошкоджено залізницю та зійшов із рейок поїзд – однак є інформація, що залізниця була пошкоджена ще кілька днів тому через розмивання насипу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?