У російському Єйську на 9-поверхівку впав військовий літак Су-34 — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У російському Єйську на 9-поверхівку впав військовий літак Су-34 — відео

У російському Єйську на 9-поверхівку впав військовий літак Су-34 — відео
Джерело:  online.ua

Ввечері 17 жовтня у російському Єйську на житловий будинок впав військовий літак Су-34 - спалахнула масштабна пожежа. Згідно з останніми даними, горять усі поверхи 9-поверхівки.

Джерело :  росЗМІ з посиланням на Міноборони РФ

На Кубані Су-34 впав на багатоповерхівку

За словами представників Міноборони РФ, російський літак Су-34 під час набору висоти зазнав аварії в Єйську. Він упав на багатоповерхівку за адресою вул. Комуністична, 20/1.

Причиною аварії, як стверджує пресслужба російського оборонного відомства, стало загоряння одного з двигунів під час зльоту. Екіпаж встиг катапультуватися.

Кількість загиблих та постраждалих наразі з'ясовується.

За словами російських журналістів, після падіння літака на житловий масив у Єйську було чутно кілька вибухів.

У Міноборони РФ заявляють, що на місці падіння Су-34 у дворі одного з житлових кварталів сталося загоряння палива літака.

Оновлено о 20:30: Міністерство надзвичайних ситуацій Росії повідомляє, що в результаті падіння військового літака Су-34 на багатоповерхівку 2 людини загинули, ще 15 ушпиталили.

Що важливо розуміти, падіння Су-34 в Єйську – це щонайменше десята небойова аварія в російській військовій авіації з моменту повномасштабного вторгнення в Україну

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?