У російському Краснодарі пролунав гучний вибух — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Краснодарі пролунав гучний вибух — відео

У російському Краснодарі пролунав гучний вибух — відео
Джерело:  online.ua

Вранці 26 травня у російському Краснодарі пролунав потужний вибух. За неофіційною версією, причиною став удар безпілотника.

Джерело: Радіо Свобода

У Краснодарі пролунав вибух

Вибух відбувся на вулиці Морська. Регіональний оперативний штаб повідомив, що біля будівля пошкоджено покрівлю та вікна, ніхто не постраждав.

За інформацією, що надходить до ЄДДС міста, о 04:17 у м. Краснодарі було чути хлопок у районі будівлі на вул. Морській, 54/2. На місце направлено екстрені служби. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Зафіксовано пошкодження покрівлі будівлі та вікон, горіння немає, - заявили там.

Причини вибуху там не назвали.

Мер Краснодара Євген Наумов заявив, що пошкодження зафіксовані в офісній будівлі тп житловому будинку.

Російські Телеграм-канали повідомили про атаку безпілотників.

Перед чим над містом помітили два БПЛА, одни з них зибили сили ППО.

Радіо Свобода повідомляє, що ціллю атаки могла бути вежа стільникового зв'язку на Морській вулиці. Та зазначили, що до Краснодара до найближчої точки фронту в Україні – приблизно 330 кілометрів.

Місцеві мешканці заявили, що чули два вибухи.

Вибухи в Білгородській та Ростовській області

26 травня губернатор Білгородської області заявив, що під обстріл потрапили Грайворон, Грайворонський, Шебекинський, Білгородський та Волоконовський райони, постраждалих немає.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що в районі міста Морозовськ, де розташований військовий аеродром, вночі ППО збила нібито українську ракету.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?